Betingelser

GDPR

Handelsbetingelser
Privatlivsbetingelser
Persondatapolitik

Fødevarekontrol
Her kan du se de seneste lovpligtige kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen.
Klik her

Betaling

Primovino modtager betaling med kreditkort, der trækkes via verdens største selskab indenfor betalingsløsninger – Stripe.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på primovino.dk

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på primovino.dk og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Det er vigtigt at du altid kontakter os inden returnering, sådan at vi har en aftale med returnering. Du kan kontakte os på 20478966 eller csh@primovino.dk og husk tydeligt at gøre opmærksom på at du ønsker at returnere varen. Du skal altid oplyse faktura nr samt med sende kopi heraf. Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med inden for 14 dage.

Fragt og levering

Når du handler hos primovino.dk har du mulighed for at opnå fri levering. Det får du hvis du køber for mere end DKK 1.000,- inkl. moms. Køber du for under det, så vil du blive opkrævet fragt.

Alle forsendelser DKK 79,00 kr. – det er også muligt at få sendt til et posthus eller andet udleveringsted.

Hos primovino.dk har du også mulighed for at afhente din ordre her i Børkop.

Leveringstid

Vi er et lille firma og vi sender ikke varer hver dag. Typisk så sender vi varer 2-3 gange om ugen. Dette er for at holde omkostningerne nede og sikre dig en fair pris…

Vi sælger både til erhverv og private.

Hvis du har modtaget en dårlig flaske vin

En vin er en fødevare, som også kan blive dårlig. Vin udvikler sig løbende i flasken og det kan ikke undgås, at vi engang imellem leverer en flaske vin, som f.eks. har prop eller er gået i gæring.

Skulle du være så uheldig og åbne en dårlig flaske, skal du sætte proppen i igen og komme forbi med den til os. Hvis du sender den skal du selv betale fragten.

Du er selvfølgelig berettiget til en ny flaske vin og en undskyldning.

Det er det mindste vi kan gøre.

Skål….

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.