Indmeldelse & Medlemsskab

Velkommen til kommende og/eller bestående medlemmer af Primovino’ Vinklub

Er du på vej til at blive medlem af vores vinklub, så klik her på INDMELDELSE

Skal du have fornyet dit medlemsskab med 1 år, så klikker du blot her på FORNY


Bliv medlem af vores vinklub og opnå fordele.

Som medlem får du en flaske vin hver måned. En vin som vi syntes smager godt og håber at du også kan lide. Månedens vin vil være valgt ud fra årstiden og maden som vi typisk spiser på den årstid. Der vil være alle typer vin. Både hvidvin, rose, rødvin, dessertvin og bobler. Du vil modtage en beskrivelse af vinen.

Vinene vil alle være vine som koster i området af DKK 125,- til 150,- i butikken og du vil kunne købe månedens vin til en ekstra nedsat pris, kun gældende for klubmedlemmer. Den typiske besparelse vil være mellem 20-30%.

Som medlem giver vi dig også mulighed for at deltage i smagninger og andre vin oplevelser. Én gang årligt vil der være en gratis smagning for klubbens medlemmer og der vil denne aften være mulighed for at tilkøbe billetter hvis man har lyst til at medbringe nogle som ikke er medlem.

Vores mission er at du skal smage og opleve gode vine og på den måde udvide din smagshorisont og viden indenfor vin.

Du betaler for et år af gangen og du skal afhente din vin i butikken. Den er klar til afhentning fra den første dag i hver måned. Det koster DKK 1.200,- om året at være med.

Det koster DKK 300,- at melde sig ind i klubben i indmeldelsesgebyr og du betaler naturligvis kun for for indmeldelse det første år.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.