Vinsmagninger

Vinsmagninger:

Til vores smagninger får du lov til at gå på opdagelse i mange forskellige vine og lære mere om lande, regioner, druer, farver og smage.

Krop, tanninen, bouquet, fylde, syre osv. – der er mange fagudtryk. Men det behøver ikke være så kompliceret. Primovino holder smagninger i jordnær højde blandet med lidt god humor og stor faglig viden. Alle smagninger afholdes af uddannet Sommelier, med stor viden og passion for vine.

Du kan melde dig til vores egne smagninger i vores butik, eller du kan booke et privat arrangement og det kan afholdes enten i vores butik, hjemme hos dig eller i din virksomhed. Det bestemmer du!

Kommende smagninger i butikken (Ny Boder 6 · 7080 Børkop) · enkelte smagninger på Café Brejning (se opslag nedenfor)

Vinklub Smagning – Lukket arrangement

11.08.22 kl. 19:00

Den årlige smagning for medlemmerne af vores Vin Klub. Denne aften kræser vi om vores medlemmer og de skal smage noget rigtig god vin. Der bliver serveret snacks og chips. Derfor bør du også blive medlem…..

Vinklub Smagning – Lukket arrangement
18.08.22 kl. 19:00

Den årlige smagning for medlemmerne af vores Vin Klub. Denne aften kræser vi om vores medlemmer og de skal smage noget rigtig god vin. Der bliver serveret snacks og chips. Derfor bør du også blive medlem…..

Vin Smagning Kun For Mænd (på Café Brejning)
25.08.22 18:00 – 21:00

Vi holder en aften KUN for mænd og måske tonen er lidt anderledes sådan en aften…. En ting er sikkert – der tages ingen hensyn og der serveres masser af mandevin….

Der er begrænset antal pladser og der serveres mad til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd

Bøf & Vinsmagning
08.09.22 kl. 19:00

De kære tøser har brokket sig – så nu prøver vi en aften hvor de godt må komme med. Vi skal smage vine som passer til kød fra grill.

Der er begrænset antal pladser og der serveres mad til. Prisen er DKK 500,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd

Italiensk Vin Smagning
15.09.22 19:00

Italien er som en af verdens største vin producenter også et land som laver rigtig meget god vin. Vi smager nogle af de friske hvidvine og så skal vi smage rødvin fra syd, midt og nord…….

Der er begrænset antal pladser og der serveres tapas til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

Vores Store Ginsmagning
22.09.22 kl. 19:00

Vores STORE Gin er blevet meget populær og vi skal meget igennem denne aften. Vi skal smage forskellige Gins og ikke mindst Tonics. Vi smager både traditionelle og knap så traditionelle Gins. Hver enkelt gin smages rent og som drinks.

Der serveres Tapas, brød og andre lækkerier til. Der er begrænset pladser og billetkøb er nødvendigt. Pris pr. person DKK 500,-

Riesling Vin Smagning
06.10.22 kl. 19:00

Denne aften smager vi kun på vin lavet af druen Riesling og vi smager både på unge og friske vine men også gamle vine på 30-40 år. Riesling er en drue som kan give både tørre og vine i forskellige sødme grader. Vi smager dem alle. Vi smager 7-8 forskellige vine. Der serveres Tapas, brød og andre lækkerier til. Der er begrænset pladser og billetkøb er nødvendigt. Pris pr. person DKK 400,-

Portvins Smagning
27.10.22 19:00

Vi skal smage både ruby og tawny portvin. Der skal smages god Colheita samt god Vintage og så skal vi afgøre om portvin også kan drikkes til mad. En aften hvor du vil komme igennem Douro dalens fantastiske evner til at lave disse frugtige, sødmefulde og tanninholdige konge dråber…

Der er begrænset antal pladser og der serveres tapas til. Prisen er DKK 500,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

Halloween All Black Smagning
29.10.22 19:00

Uhyggelig Halloween stemning og sorte glas. Du skal bruge dine sanser denne aften, da du ikke kan se hvad du drikker. Sjov aften med overraskelser i glassene….

Der er begrænset antal pladser og der serveres tapas til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

USA Vin Smagning
03.11.22 kl. 19:00

Denne aften smager vi kun på Amerikansk vin. De laver meget forskelligt vin og landet er jo så stort at vi også har forskellige klimaer. Vi skal smage lidt af det traditionelle og så smager vi vin fra nogle af de mere nordlige stater som har mere europæisk klima.

Der er begrænset antal pladser og der serveres tapas til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd

Jacquinot & Fils Wine Makers Tasting
04.11.22 kl. 19:00

Igen i år får vi besøg af Jacquinot & Fils, som vil tage os igennem deres fantastiske champagne program. Forskelligheden på deres champagner er utrolig stor og vi smager næsten hele deres sortiment.

Der er begrænset antal pladser og der serveres små forskellige retter til. Prisen er DKK 500,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd

Amarone/Veneto Vinsmagning
17.11.22 Kl. 19:00

Denne aften smager vi på vin fra regionen Veneto – det er her hvorfra Ripasso og Amarone kommer fra. Men der er faktisk også en del andre vine som er fantastiske og dem smager vi også lidt af denne aften.

Der er begrænset antal pladser og der serveres selvfølgelig tapas til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

Romklub – Store tappeaften – Lukket arrangement
24.11.22 kl. 19:00

Sidste aften i vores rom klub 2022 – vi smager det færdige resultat og som det vigtigste så skal hvert medlem tappe sine egne flasker. Tænker også at vi smager lidt andet rom, når det nu er en rom klub og den sidste aften..

Pinot Noir Smagning – Café Brejning
08.12.22 18:00 – 21:00

Pinot Noir druen bliver brugt i hele verden og den kan smage så forskelligt. Vi skal smage Pinot Noir vine fra Europa, USA og ens for dem alle er at de smager fantastisk. Lette og næsten uden farve, men med så meget smag…

Der er begrænset antal pladser og der serveres tapas til. Prisen er DKK 400,- og det er nødvendigt at købe billet på forhånd.

Tilmelding:
Har du lyst til at deltage i en eller flere af smagningerne (der er begrænset tilmelding til alle smagninger), så klik HER og fortæl os om den/de smagninger du er interesseret i. Husk gerne at informere om hvor mange personer du vil tilmelde, tak.

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.